معرفی ابزارهای موجود در msp

سایت کافه پروژه درنظر دارد با توجه به درخواست های کاربران عزیز آموزش نرم افزار msp را بصورت گام به گام در سایت قرار داده تا بتواند گامی کوچک در راه گسترش فرهنگ آموزش و یادگیری بردارد.در قسمت قبل در رابطه با مفاهیم اولیه و تنظیمات ابتدایی تقویم در نرم افزار MSP در این قسمت از آموزش با معرفی ابزارهای موجود در msp آشنا خواهید شد.

لازم به ذکر است این آموزش برای دانشجویانی که میخواهند انجام پروژه خود را خودشان به عهده بگیرند بسیار پایه ای و مناسب است.انجام پروژه توسط خود شخص همیشه دلنشین تر ار از برون سپاری آن است.اما اگر قصد برون سپاری پروژه خود را دارید.

اگر به دنبال یادگیری msp هستید به شما تبریک میگوییم.این ابزار بسیاز جذاب و پولساز است.ms project یک ابزار بسیار کاربردی برای انجام پروژه مدیریت پروژه ، انجام پروژه مهندسی صنایع ، انجام پروژه مهندسی نرم افزار ، انجام پروژه مهندسی برق ، انجام پروژه مهندسی مکانیک ، انجام پروژه مهندسی شیمی ، انجام پروژه مهندسی پزشکی ، انجام پروژه مهندسی عمران و … می باشد.سایت کافه پروژه برای انجام پروژه نرم افزار MSP بصورت تجاری و دانشجویی مجریان با تجربه ای دارد که میتواند شما را در انجام پروژه هایتان یاری نماید.لطفا آموزش های ما را دنبال کنید.

محیط نرم افزار msp

همانطور که در تصویر بالا قابل نمایش است، در قسمت بالای این نرم افزار زبانه هایی وجود دارد که هر کدام قابلیت هایی دارند. منوی اول file نام دارد.

از منویFile، Option، وارد محیط  Project Option شده و پیش فرض های ذیل را تغییر دهید:

  • Week start on: روز شروع هفته را به Saturday تغییر دهید.

Week start on در ام اس پی

  • در قسمت schedule در قسمت show assignment unit as a که تخصیص منابع را به صورت درصدی یا عددی را مشخص می کند، گزینه ی Decimal (عددی) را انتخاب نمایید.

آموزش ابزارهای msp

  • New task created گزینه Auto schedule را انتخاب نمایید.

آموزش msp

  • Duration is entered in واحد زمانی مدت زمان فعالیت ها را تعیین کنید که معمولا day انتخاب می شود.

یادگیری محیط msp

  • Default task type: نوع فعالیت ها که گزینه Fixed duration را انتخاب نمایید.

آموزش مقدماتی محیط msp

منوی بعدی task نام دارد.

برای نشاندادن گانت چارت، نمودار گره ای، گراف منابع استفاده شده، صفحه منابع و … از  task>Gantt chart  استفاده می شود.

آموزش پیشرفته msp

برای تغییر فونت و اندازه متن ها ی نوشته شده از  font<task استفاده می شود.

برای برنامه ریزی و زمانبندی پروژه های تعریف شده از schedule<task استفاده می شود و با ابزارهایی مانند indant , outdent انجام پذیر است.

برای اتومات و یا دستی کردن فعالیت های نوشته شده از tasks<task استفاده می شود.

از منوی Resource برای اطلاعات مربوط به منابع استفاده می شود. بعد از تعریف منابع در صفحه منابع، اگر پروژه تعریف شده نیازمند به تسطیح منابع باشد از منوی level<resource به تسطیح منابع پرداخته خواهد شد.

در منوی report برای گزارش گیری ها استفاده می شود.

آموزش تخصصی msp

همانطور که در تصویر بالا قابل مشاهده است در این منو، new report گزارش های جدیدی که در این زبانه وجود ندارد را برای شما ایجاد می کند فقط کافی است با انتخاب این گزینه، تعیین نام پروژه، تعیین شیوه نمایش این گزارش این گزارش ایجاد شود.

در بخش dashboards 5 گزارش موجود است که اغلب در مورد میزان هزینه کل پروژه است.

در بخش resourvce دو گزارش در مورد منابع مورد استفاده جود دارد.

در بخش cost 5 گزارش از روند هزینه ها وجود دارد.

در بخش in progress روند پیشرفت پروژه را در ۴ گزارش نشان می دهد در این بخش می توان از فعالیت های بحرانی پروژه گزارشی تهیه کرد.

در تمامی این گزارشات بخشی با عنوان More report وجود دارد که می توان به گزارشات دلخواه خود رسید.

آموزش ابزارهای msp

در منو project نیز ابزارهایی وجود دارد که در ادامه به تعریف ان ها پرداخته می شود:

در بخش project information

در نرم افزار Microsoft project برای مشخص کردن زمان شروع پروژه از زبانه project، project information را انتخاب می کنیم، تاریخ شروع پروژه از این مسیر مشخص می شود.

در بخش wbs

 می توان طریقه کدگذاری در نرم افزار را مشخص کرد برای مثال میخواهید کد یک فعالیت ها به جای عدد ۱ با حرف a شروع شود. فعالیت بعدی به جای عدد۱.۲  به صورت a.2 نمایش داده شود و … . برای این موضوع از این بخش از نرم افزار استفاده می شود.

در بخش change working time

برای تعریف تقویم از زبانه project، change working time را انتخاب می کنیم که در فصل های قبل به طور مفصل در مورد این موضوع صحبت شده است.

بخش change working time در نرم افزار msp

منوی مورد استفاده بعدی view هست که دو تا ابزارهای پرکارد آن را معرفی خواهیم کرد. مسیر آن data<view:

۱-فیلتر کردن

فیلتر فرآیندی است موقتی جهت نمایش تعدادی از فعالیت ها با خصوصیات مشترک. این کار برای گزارش گیری و یا تمرکز بیشتر روی تعدادی از فعالیت ها و … انجام می شود. برای فیلتر کردن گزینه های متعددی وجود دارد که هر کدام هدف خاصی را دنبال می کند، این موارد به شرح زیر است:

  • All tasks: این فیلتر تمامی فعالیت ها را نشان می دهد.
  • Complete tasks: این فیلتر فقط فعالیت های تکمیل شده را نشان می دهد.
  • Critical: این فیلتر تنها فعالیت های بحرانی را نشان می دهد.
  • Date rang: این فیلتر فعالیت های در یک بازه زمانی را نشان می دهد.
  • Incomplete task: این فیلتر فقط فعالیت های تکمیل نشده را نشان می دهد.
  • Milestones:این فیلتر تنها رویدادها را نشان می دهد.
  • Summary task: این فیلتر تنها سرگروه بسته های کاری را نشان می دهد.
  • Task rang: این فیلتر تنها فعالیت های موجود بین دو شماره ردیف را نشان می دهد.
  • :Task with estimated duration این فلیتر تنها فعالیت های با زمان تخمینی را نشان می دهد.
  • :Using resource این فیتر تنها فعالیت هایی را که از منبع خاصی استفاده می کنند، نشان می دهد.
  • Auto filter: همانند برنامه اکسل، علامت فیلتر برای اجرای روی سر ستون ها ایجاد می شود.
  • Highlight: همانند فیلتر عمل می کند، با این تفاوت که به جای پنهان نمودن فعالیت هایی که شرط فیلتر ندارند، فعالیت هایی که شرط فیلتر دارند را متمایز می نماید.

 

۲-سورت کردن

می توان ترتیب چیدمان فعالیت ها را بر اساس معیارهای دلخواه با کمک گزینه ها مختلف تغییر داد.

همانطور که در تصویر زیر قابل مشاهده است، در نرم افزار برای سورت کردن از گزینه هایی مثل cost,start date,finish date, ID,…   برخوردار است.

آموزش تصویری نرم افزار msp

ابزار های دیگری نیز وجود دارند که کارهای مشابه انجام می دهند برای مثال ابزار highlight برای رنگی کردن فعالیت ها بر اساس معیارهای دلخواه بک کمک گزینه های نرم افزار پرداخته می شود:

آموزش گام به گام نرم افزار msp

این تصویر نشان می دهد که هایلایت کردن فعالیت ها بر چه اساسی صورت پذیرد.

منوی gantt chart format در بخش bar styles این قابلیت را دارد که فرمت فعالیت های بحرانی، شناوری ها، فعالیت های عقب مانده و … را سلیقه و معیارمدنظر خودمان نشان دهیم. برای مثال با زدن کلیک بر روی critical tasks و تعیین رنگ آن که اغلب به صورت پیش فرض به رنگ قرمز است، رنگ فعالیت های بحرانی بر روی گانت چارت به رنگ قرمز دیده می شود.

منوی gantt chart format در نرم افزار msp

در همین بخش با کلیک کردن بر روی format و سپس زبانه text می توانیم نام فعالیت یا منابع مورد استفاده برای فعالیت را بر روی گانت چارت مشخص کنیم. در تصویر زیر مسیر انجام این فعالیت قابل مشاهده است:

آموزش ام اس پی

در فصل آینده به تعریف منابع و ابزارهای موجود در نرم افزار microsoftproject در بخش منابع پرداخته می شود.

نرم افزارهای کاربردی که می توانید با آنها پروژه های مشابه یا متفاوتی را انجام دهید:

نرم افزارهای زیادی برای انجام پروژه های مختلف موجود هستند که به نوعی رقیب msp نیز هستند.از جمله آنها برای انجام پروژه ها عبارتند از : انجام پروژه پریماورا ، انجام پروژه sap ، انجام پروژه Arena ، انجام پروژه TeamGantt ،انجام پروژه Hamtick ، انجام پروژه Behtime ، انجام پروژه Trello ، انجام پروژه Asana ، انجام پروژه Taskulu ، انجام پروژه Clickup ، انجام پروژه Jira، انجام پروژه Basecamp ، انجام پروژه Trello، انجام پروژه Project Schedule ، انجام پروژه Wrike و….البته نرم افزارهای زیادی در حوزه مهندسی صنایع مورد استفاده قرار گرفته و پروژه های متفاوت دیگری را انجام می دهند که برخی از آنها عبارتند از : انجام پروژه متلب ، انجام پروژه گمز ، انجام پروژه سی پلکس ، انجام پروژه پایتون ، انجام پروژه لینگو ، انجام پروژه spss ، انجام پروژه اکسل ، انجام پروژه ونسیم ، انجام پروژه کامفار ،انجام پروژه Lindo ، انجام پروژه Expert Choice ، انجام پروژه visio ، انجام پروژه مینی تب ، انجام پروژه WinQSB ، انجام پروژه اتوکد و …

پیشنهاد : اگر شما مسلط به نرم افزار MSP هستید و به دنبال انجام پروژه با این نرم افزار می باشید میتوانید به صفحه همکاری در انجام پروژه های MSP و درصورتی که در حوزه معماری و نرم افزارهای دیگر آن مهارت دارید به صفحه همکاری در انجام پروژه های مهندسی صنایع یا صفحه همکاری با ما در انجام پروژه های مهندسی نرم افزار مراجعه نمایید و اطلاعات لازم در این حوزه و نحوه همکاری با کافه پروژه را مطالعه کنید.

سایت کافه پروژه علاوه بر انجام پروژه های msp ، انجام تحقیق، سفارش انجام مقاله علمی و پژوهشی و انجام سمینار در حوزه مدیریت پروژه را نیز انجام می دهد که میتوانید با سفارش آنها در این حوزه نیز با سایت همکاری نمایید.

در اینجا به پایان بخش آموزش نرم افزار msp رسیدیم امیدوارم که این مطالب براتون مفید بوده باشه.منتظر آموزش های بعدی ما باشید.خیلی خوشحال میشیم اگر در رابطه با این مطلب نظرتون رو ثبت بفرمایید.تشکر

نویسنده : محدثه باقری

برخی از پروژه هایی که میتوانید در کافه پروژه سفارش دهید :

انجام پروژه حقوق خانواده

انجام خلاصه نویسی متون انگلیسی

انجام پروژه خلاصه نویسی مقاله و کتاب

انجام پروژه دات نت

انجام پروژه داده کاوی

انجام پروژه درس اجزا محدود

انجام پروژه روش تحقیق

انجام پروژه دیجیتال مارکتینگ

انجام پروژه دیزاین اکسپرت

انجام پروژه دیزاین بیلدر

انجام پروژه دینامیک ماشین

انجام پروژه دیگسایلنت

انجام پروژه راینو Rhino

انجام پروژه ربات اینستاگرام

فریلنسر هستید و مهارت انجام پروژه ای را دارید؟

اگر شما فریلنسر هستید و توانایی انجام پروژه ای را در یک رشته یا حوزه ای خاص دارید برای فعالیت در سایت کافه پروژه و کسب درآمد می توانید در سایت ثبت نام کنید و پروژه هایی با مهارت انتخاب خود را مشاهده کنید.جهت ثبت نام و ثبت رزومه خود در سایت از طریق دکمه پایین صفحه در سایت عضو شوید.

نحوه سفارش پروژه در سایت کافه پروژه :

اگر پروژه ای دارید که میخواهید آن را برون سپاری کنید کافی است در سایت کافه پروژه ثبت نام کنید و پروژه خود را ثبت نمایید.پروژه شما هر چه که باشد حتما مجری برای آن وجود دارد.جهت ثبت نام و ثبت سفارش پروژه خود برروی دکمه زیر کلیک نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *